UNHOLY ALLIANCES

En mini-turnering som kördes på Ylva där man allierade sig två och två med varsin 750 poängs-armé. Turneringen avbröts på grund av att den tog betydligt längre tid än beräknat.

En glad Anders (Sisters) , en glad Håkan (Orks) och två bistra Simpsons (??).

En trött Jocke (Orks) och en förstående Mikael (Salamanders).

För Johan R (Chaos) och Andreas (IG) är det viktigaste att äta ordentligt innan matchen...

Laget som inte kunde bestämma sig för ett namn. "Hårda män och mjuka eldarer" godkändes inte av Salo (Eldar) och "We like pink" godkändes inte av Johan W (IG). Notera också Morgan (arrangör) som desperat försöker komma med på bilden av det coolaste laget.

En Salamanders-rhino är öppen för alla som är gröna!

"Kapten... Jag har just siktat den största och blåaste guardsman jag någonsin har sett!"

Farseern på bilden vill helst vara anonym.

Recept på en enkel och god köttfärsröra:
1. Låt en Chaos lord och tre orgyns hoppas ur sin chimera framför en IG-armé.
2. Fri eldgivning från IG-armén i 1 runda.
3. Klar att servera!

Tre killa kanz och en Salamanders-dread i tag-team. Under ett kustom force field!

"Everybody do the Fredrik!" - Beviset på att man varken behöver vara med i turneringen eller vinna för att dansa en segerdans.

En stackars farseer som snart kommer att vara väldigt, väldigt platt.

Det är de onda spök-orkerna! Med några redemptionister!! Och en klämm-hund!!!